utorak, 1. ožujka 2016.

Tražiš li stomatološku ordinaciju u Hrvatskoj?


Pošalji nam svoj zubni RTG i nakon samo nekoliko dana poslat ćemo ti ponudu s cijenama zubnih implantata, svim tretmanima koje naša poliklinika pruža te moći ćeš iskoristiti naše najbolje popuste!
Poliklinika Kustec je poznata stomatološka ordinacija koja se nalazi u glavnom gradu Hrvatske, Zagrebu. S više od 20 godina iskustva u području stomatologije nudimo potpunu uslugu, od zubne implantologije do rekonstrukcije kosti, protetike, estetske stomatologije, kao i ortodoncije.
U našoj novoj poliklinici se nalazi 11 stomatoloških ordinacija, zubotehnički laboratorij, operacijska dvorana za estetsku kirurgiju, dvije sobe za hospitalizaciju i čekaonica opremljena kako bi vaše čekanje bilo što ugodnije.
U Poliklinici Kustec naći ćete liječnike specijalizirane za zubne implantate, ugradnju umjetne kosti i protetiku. Svo visoko kvalificirano osoblje će se pobrinuti za Vas i zajedno ćete naći najbolje rješenje koje će zadovoljiti sve Vaše potrebe.
Svi naši radovi u stomatološkoj ordinaciji su zajamčeni i certificirani, na kraju rada izdat će se univerzalna putovnica u kojoj je identificirana vrsta obavljenog posla i korištenog materijala. Za zubne implantante se oslanjamo na tehnologiju BIOmet3i ili DentalTech i jamstvo za sve radove je deset godina.
Najnovijom i inovativnom opremom ordinacije i laboratorija te certificiranim i zajamčenim materijalom, nudimo Vam sigurnu i preciznu stomatološku uslugu.
Svo osoblje će Vam uvijek biti pri ruci kako bi Vam osigurali prijateljski doček i jamčili ugodnu atmosferu tijekom Vašeg boravka ovdje. Naš cilj je brinuti se o Vama od prvog pregleda pa do kraja zubne njege.
Kontaktirajte nas putem naše e-mail adrese ili preko telefona, netko od osoblja će odgovoriti na sva Vaša pitanja!

Nema komentara:

Objavi komentar