utorak, 26. siječnja 2016.

"MIS Implants" DENTALNI IMPLANTATI

Implantate poznate izraelske tvornice Mis Implants za proizvodnju implantata tim Zagrebačke stomatološke ordinacije Dental Estetic Studio počeo je upotrebljavati prije par godina radi visoke kvalitete i stabilnosti implantata i jačine i kvalitete svih vijaka i suprastruktura koje se zavijaju u implantat i nose protetski rad tj. nove zube pacijenta.

Nakon jedne od edukacija doktorice Knego na Floridi u društvu najjačih stručnjaka iz tog područja iz Amerike i tog dijela svijeta bilo je neminovno shvatiti da je to jedan od najkvalitetnijh implantata na svijetu sa najvećom inovativnošću tvornice što se tiče ulaganja i napredka. Vrste implantata ove poznate tvornice svakim danom su sve brojnije a biraju se s obzirom na poziciju i stanje kosti koji Mis implantat ćemo upotrijebiti.

U zubnoj ordinaciji Dental Estetic Studio isključivo koristimo materijale provjerene kvalitete i najviše kategorije kako bi našim pacijentima osigurali vrhunsku uslugu i stopostotni uspjeh naših radova u svim područjima stomatologije, a naručito na području implantologije. Prateći svjetske trendove i novitete te neprestanom edukacijom naših doktora možemo izdvojiti nekoliko poznatih svjetskih kompanija sa kojima surađujemo i čije usluge redovno koristimo na temelju dugogodišnje suradnje i zajedničkih uspješnih radova.

Mis Implants je svjetska kompanija sa velikim iskustvom koja dizajnira, proizvodi, razvija i prodaje najsuvremenije zubne implantate. Tvrtka Mis implants nudi širok raspon zubnih implantata, vanjskih nadogradnji i rješenja za kompletnu oralnu rehabilitaciju.


Mis implantati su najprodavaniji implantati na svjetskom tržištu, a odlikuju se svojim posebnim dizajnom, preciznom izradom i visokom kvalitetom. Sam oblik implantata ima ogroman utjecaj na osteointegraciju tj. kako će se implantat povezati sa kosti. O tome uvelike ovisi i stabilnost implanatata te njegova dugoročnost. Dugogodišnje iskustvo našeg oralnog kirurga također je izuzetno bitna kako bi postigli uspijeh u implantaciji. 


Niz znanstvenika i stručnjaka posvećena je kontinuiranom istraživanju i razvoju novih proizvoda i tehnologija. Kompanija ulaže ogroman trud kako bi ponudili inovativna rješenja kako bi se svladali novi izazovi u implantologiji. Njihov proizvodi su popračeni brojnim kliničkim studijama koje se izvode na uglednim svjetskim sveučilištima i znanstvenim institutima.

Ono što je za pacijenta najvažnije a to su STABILITET I DUGOROČNOST IMPLANTATA to će Mis implantatima pacijent sigurno dobiti. Pacijentu često nisu jasne razlike u cijenama implantata na hrvatskom tržištu i da jeftini implantati ne mogu imati tu kvalitetu stabiliteta i dugoročnosti kao npr. Mis Implants implantati

1 komentar: