ponedjeljak, 9. studenoga 2015.

Ugradnja zubnih implantata

Posljednjih godina zabilježen je značajan porast osoba koji se obraćaju stomatološkim ordinacijama radi ugradnje zubnih implantata.

Ugradnja zubnih implantata jednostavniji je i sigurniji zahvat nego što mnogi misle.
Radi se o stomatološkom zahvatu koji se obavlja pod lokalnom anestezijom koji se sve češće primjenjuje za obnovu potpune ili djelomične bezubosti.

Zubni implantat se sastoji od titanskog vijka koji se ugrađuje u kost gornje ili donje čeljusti, u skladu s potrebama. Na titanski vijak stavlja se nadogradnja na koju se pričvršćuje umjetni zub od metala, porculana ili cirkona. Ugradnjom zubnih implantata vraća se normalna žvačna funkcija, ali i estetika.
Već godinama se kao materijal upotrebljava titan budući da se radi o kompatibilnom metalu i kao takav maksimalno smanjuje mogućnost odbacivanja i infekcija.
Zubni implantati ugrađeni u stomatološkoj Poliklinici Kustec pokazali su vrlo visoku razinu pouzdanosti i sigurnosti, što se zasigurno može zahvaliti iskustvu i stručnosti liječnika specijalista koji svakog dana provode veliki broj ovakvih zahvata.


Mišljenja

Veliki broj pacijenata teško se odlučuje na stomatološke zahvate, što radi cijene što radi straha, a pogotovo na zahvate kao što su zubni implantati. Zbog ovih razloga se naša stomatološka ordinacija u Zagrebu pobrinula pratiti sve potrebe pacijenata od početka do kraja vašeg liječenja.
Moguće je dobiti predračun ukoliko nam pošaljete vašu rendgensku snimku zubi.
Oduvijek su najbolja reklama za našu ordinaciju u Zagrebu bili naši stari pacijenti sa svojim pozitivnim mišljenjima.

Nema komentara:

Objavi komentar